Ημερίδα παρουσίασης προϊόντων και σεμιναρίου φωτογραφίας 2016
/
/
/
Ημερίδα παρουσίασης προϊόντων και σεμιναρίου φωτογραφίας 2016

Ημερίδα παρουσίασης προϊόντων και σεμιναρίου φωτογραφίας 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα της εταιρείας, την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο NOVUS CITY.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και όχι μόνο, των οίκων  που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα προϊόντα της KODAK όπως το APEX, G4XL1 Order station καθώς και οι Επαγγελματικοί θερμικοί εκτυπωτές  D 4900 (διπλής όψης), 305 & D7000.

Είχαν τη δυνατότητα να τυπώσουν με τα χαρτιά και τους  κανβάδες  ILFORD & TECCO, στους νέους εκτυπωτές της EPSON Ρ9000 & Ρ800 και να ξεναγηθούν στον μαγικό κόσμο του Sublimation (θερμομεταφοράς) με όλες  τις νέες  πρέσες και υλικά εκτύπωσης και ιδιαίτερα τα metal prints της Chromaluxe.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ήταν ο 3D Printer της Technotape Ολλανδίας για θήκες κινητών, με  τον εκπρόσωπο της εταιρείας  Κο Wim Rottier, να δίνει το παρόν στην εκδήλωση και να λύνει όλες τις απορίες των παρευρισκομένων.

Υπήρχαν επίσης προϊόντα των ΕMTEC / KODAK (Νέα αντιπροσώπευση της εταιρείας σε κάρτες μνήμης και Usb sticks), DORR (Φωτιστικά Led & Φωτογραφικά αξεσουάρ), ΗΕΝΖΟ Αλμπουμ & Κορνίζες.

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του γνωστού και βραβευμένου φωτογράφου ΣΑΚΗ ΜΠΑΤΖΑΛΗ με θέμα “Posing & Lighting” στο γάμο, με τον εισηγητή να δίνει πολλές συμβουλές και να προτείνει λύσεις στις δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν οι φωτογράφοι στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.

Τέλος δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις νέες τάσεις της αγοράς .

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.